Jouw ervaren installateur van verwarmingen

De beste service met topmateriaal

Een degelijke centrale verwarming is een absolute must in elke nieuwbouwwoning en elk renovatieproject. Als de verwarming goed is geïnstalleerd, vermijd je dat het in de ene kamer lekker opwarmt, terwijl het in een andere kamer koud blijft. Doe daarom een beroep op een erkende installateur van verwarmingen zoals Andries-Cornelis & Zonen en ga met een gerust gemoed de winter in. Voor alles inzake verwarming ben je bij ons aan het juiste adres, van de cv-ketel tot de radiator zelf.
Verwarming
Erkend CERGA-installateur
Verwarming
Verwarmingssysteem van A tot Z
Verwarming
Ook lucht- en vloerverwarming
Verwarming
Transparant en deskundig advies

Enkel kwaliteit

Als erkende installateurs van verwarmingen werken wij uitsluitend met de beste materialen van gerenommeerde leveranciers zoals Van Marcke, Vepa en Bulex. Toch kan het altijd voorvallen dat de cv-ketel stukgaat of er ergens een buis springt. Ook voor (dringende) herstellingen van je verwarming kan je ons inschakelen. Defecten kan je uiteraard voorkomen met onderhoud. Periodiek onderhoud van je verwarmingssysteem is zelfs verplicht in Vlaanderen. Gasketels moeten om de twee jaar een controle ondergaan en stookolieketels elk jaar.

Wij zijn ervaren in alle soorten verwarming. De klassieke radiatoren en convectoren komen het meeste voor, maar ook de installatie van lucht- of vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden.

Welke apparatuur past bij jouw woning?

Er zijn zodanig veel verschillende verwarmingsketels op de markt dat het moeilijk wordt om door de bomen het bos te blijven zien. Laat je daarom bijstaan door Andries-Cornelis & Zonen, ervaren installateur van verwarmingssystemen in Oost- en West-Vlaanderen. Wij staan steeds voor je klaar met deskundig advies voor een oplossing op maat van jouw woning. Na een inschatting van de situatie bespreken we onze bevindingen met jou en stellen we een offerte op.

Kijk jij ook naar de toekomst?

Verwarming neemt maandelijks een flinke hap uit de energiefactuur. Daarom is het van belang een duurzame en efficiënte verwarmingsketel uit te kiezen. Of je gaat voor een milieuvriendelijker en kostenbesparend alternatief zoals een warmtepomp of zonneboiler.

Neem nu contact op

Vertrouw op de vakkennis van Andries-Cornelis & Zonen voor de installatie, de herstelling en het onderhoud van jouw verwarming en geniet zonder zorgen van een warme winteravond. Wij laten jou niet in de kou staan.
Contacteer ons nu