Over ons

Jouw specialist in sanitair en verwarming

Al sinds 1994 staat Andries-Cornelis & Zonen bvba voor je klaar met oplossingen voor sanitair en verwarming op maat. Ons bruisende familiebedrijf is zo een vaste waarde geworden in Bassevelde en de rest van Oost- en West-Vlaanderen. Honderden gezinnen en bedrijven hebben wij uit de brand geholpen met de installatie en reparatie van verwarmingssystemen, ventilatie, airco of sanitaire voorzieningen. Word jij de volgende?
Over ons
Cerga-gecertificeerd
Over ons
40+ jaar ervaring
Over ons
Gespecialiseerd in sanitair en verwarming
Over ons
Steeds het beste materiaal

Wie zijn wij?

Bvba Andries-Cornelis & Zonen zag het levenslicht in 1994, maar vader Philip heeft al heel wat meer ervaring. Hij was namelijk al bijna 20 jaar als loodgieter-chauffagist aan het werk in loondienst bij het bedrijf waar ook zijn vader werkte. De passie voor de loodgieterij en verwarmingssystemen is dus een echt familietrekje. In 1994 begon het bij Philip te kriebelen om op eigen houtje te beginnen. Eerst was hij alleen, later kwamen ook zonen Kenny en Kevin erbij. Zij hebben nu ongeveer 20 en 15 jaar ervaring, terwijl Philip al mag rekenen op meer dan 40 jaar ervaring.

Specialisaties

Doorheen de jaren hebben we ons gespecialiseerd in de vakkundige installatie van sanitair en verwarming. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud. Daarnaast hebben we ervaring met ventilatiesystemen en airco en met de milieuvriendelijke warmtepomp en zonneboiler. We doen daarvoor een beroep op topleveranciers zoals Van Marcke, Bulex, Wolf of Vepa. Op die manier ben je steeds verzekerd van de beste kwaliteit met een lange levensduur en kleine kans op defecten.

Cerga- en GI-certificaat

Als professioneel installateur van sanitair en verwarming zijn wij in het bezit van enkele certificaten. Een eerste is het Cerga-certificaat. Dit is een kwaliteitslabel voor gasinstallateurs en geldt voor aardgas en propaangas. Regelmatig volgen wij ook bijkomende opleidingen van o.a. Cerga zodat wij steeds op de hoogte zijn van de laatste technologische evoluties. Daarnaast hebben we ook het GI-certificaat (gasvormige brandstoffen) waardoor we erkend technicus zijn voor het onderhoud van verwarmingsinstallaties.