Ervaren installateurs van sanitair

Voor een duurzame badkamer op maat

De badkamer is samen met de keuken misschien wel de belangrijkste ruimte in een woning. Zeker bij nieuwbouwwoningen willen veel mensen dat deze ruimtes als eerste volledig afgewerkt zijn. Dankzij onze ervaren installateurs van sanitaire voorzieningen is dat geen probleem. Laat ons jouw badkamer plaatsen zodat je zonder zorgen van een verkwikkende douche of een deugddoend bad kan genieten na een drukke werkdag.
Sanitair
Renovatie en installatie zonder zorgen
Sanitair
Advies op maat
Sanitair
Kwalitatieve materialen
Sanitair
Specialist in sanitair

Wellness in eigen huis

Meer en meer mensen kiezen ervoor niet louter een toilet, lavabo en douche of bad te laten installeren in de badkamer. Er komen steeds nieuwe producten op de markt zodat je niet meer de deur uit moet om naar het wellnesscentrum te gaan. De mogelijkheden om van je badkamer een heuse spa te maken, zijn eindeloos geworden: een grote regendouche, een comfortabel ligbad, een ingebouwde jacuzzi met of zonder jets, een ruime stoomdouche… Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller zijn wij bedreven met alle apparatuur. Doorheen de jaren is de installatie van sanitair en verwarming onze specialiteit geworden.

Deskundig advies van ervaren installateurs van sanitair

Door onze ervaring kunnen we je ook advies op maat geven over hoe je de badkamer (bij renovatie of nieuwbouw) het best inricht. Badkamers zijn vaak kleine ruimtes en die beschikbare ruimte wil je toch zo goed mogelijk benutten. Bovendien kan je ook bij ons terecht voor de beste keuze in materialen. Het ene bad is het andere niet en een staand toilet heeft voordelen terwijl ook een hangtoilet enkele aantrekkelijke eigenschappen heeft.

Ga voor duurzaamheid in de badkamer

Smaken verschillen uiteraard, maar één ding willen we allemaal: dat onze badkamer lang meegaat. Wij werken enkel met de beste materialen van topdistributeurs zoals Van Marcke. Koop dus je sanitaire voorzieningen via Andries-Cornelis & Zonen en wees verzekerd van jarenlang badkamerplezier. Uiteraard kan je steeds een beroep op ons doen voor onderhoud en herstelling van sanitair. Hou je bij de keuze van apparatuur ook rekening met het milieu? Dan kan je altijd voor een zonneboiler of warmtepomp kiezen als bron van warm water. Met een zonneboiler bespaar je overigens ook fiks op de energiefactuur.